!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Υπηρεσία συντροφιάς σε ηλικιωμένους θα παρέχουν στο εξής οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ


ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Συνταρακτικές είναι τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις στο θέμα των υπηρεσιών που θα παρέχουν τα ΕΛΤΑ στους ηλικιωμένους. Έτσι, μετά τις ανακοινώσεις της προηγούμενης εβδομάδας για έναρξη εκτέλεσης φαρμακευτικών συνταγών από τους διανομείς, η εταιρεία προτίθεται να προσφέρει και περαιτέρω βοήθεια στην ευαίσθητη τρίτη ηλικία.
Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές Φλεβάρη ο οργανισμός αναμένεται να προσθέσει στις παροχές του υπηρεσίες όπως η μισθωμένη παρουσία των υπαλλήλων του στα σπίτια των ηλικιωμένων με στόχο την εξασφάλιση συντροφιάς. Οι δραστηριότητες στις οποίες θα επιδίδονται οι διανομείς θα περιλαμβάνουν από πλέξιμο, τάβλι στο μπαλκόνι και βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού μέχρι και βόλτα των κατοικίδιων ζώων.
Στο πάγιο πακέτο, ο ηλικιωμένος και ο υπάλληλος θα εμπλέκονται σε ελαφριά, τυπική κουβεντούλα για την οποία ο υπάλληλος θα είναι ειδικά προετοιμασμένος. Έτσι, μαζί με το καφεδάκι που φυσικά ο ίδιος θα έχει ετοιμάσει, σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος είναι κακοδιάθετος, ο υπάλληλος θα φροντίζει να του φτιάχνει το κέφι  ακούγοντας με χαρά και ενθουσιασμό τις ιστορίες που έχει να του διηγηθεί την ίδια ώρα που φυσικά θα χάνει στο τάβλι, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα συναινεί χαμογελώντας και θα σχολιάζει μπαμπέσικα τις ομορφιές του αντίθετου φύλου. Φυσικά, ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ θα πρέπει να υποστηρίζει την ίδια ποδοσφαιρική ομάδα με τον ηλικιωμένο αλλά και να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ώστε να μπορεί ο ηλικιωμένος να τον κατηγορήσει ότι αυτό δεν ήταν θητεία αλλά κοροϊδία.
Για τις ηλικιωμένες τους φίλες, τα ΕΛΤΑ θα στρατολογήσουν υπαλλήλους οι οποίοι θα ομιλούν άπταιστα τούρκικα, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί τους τα δημοφιλή σήριαλ της γειτονικής χώρας, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή τι είπε μόλις ο πρωταγωνιστής. Μαζί, θα συζητούν επίσης για τις νέες συνταγές του Άκη Πετρετζίκη τις οποίες ο υπάλληλος θα είναι υποχρεωμένος να μπορεί να εκτελέσει στην εντέλεια, ενώ τέλος θα πρέπει να είναι και άριστος παίκτης μπιρίμπας ώστε σε περίπτωση κάποιας παρτίδας να μην κινδυνεύει να εκθέσει την ηλικιωμένη στις φιλενάδες της.
Για τις ανάγκες του παραπάνω εγχειρήματος, ο οργανισμός έχει ήδη προκηρύξει διαγωνισμό 5000 θέσεων. Την ίδια στιγμή, ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα δηλώνουν όλοι οι ηλικιωμένοι, ιδιαίτερα μετά και τη δέσμευση του διευθύνοντος συμβούλου, κ. Μελαχρινού, ότι το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο από αυτό της κοινής οικιακής βοηθού.

 tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.