!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΣΣ ΓΙΑ ΕΛΤΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Τα Σωματεία εργαζομένων ΒΣΣ με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση  των ΕΛΤΑ που θέτει τους ταχυδρόμους σε ρόλο «DELIVERY» σε υπηρεσίες υγείας (εκτέλεση συνταγογράφησης, φάρμακα κλπ) δηλώνουν τα εξής:
Το ΒΣΣ εδώ μια δεκαετία ως θεσμοθετημένη κοινωνική δομή παρέχει «δωρεάν» μέσω του επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού της , υπηρεσίες κατ’ οίκον κοινωνικής φροντίδας στις οποίες περιλαμβάνονται υπηρεσίες υγείας όπως και η υπό έλεγχο συνταγογράφηση και παροχή φαρμάκων προς κοινωνικά ευάλωτες ομάδες (ηλικιωμένοι και ΑΜΕΑ).

Συνεπώς θεωρούμε ότι χρέος της πολιτείας  θα έπρεπε να είναι η ενίσχυση της δωρεάν παροχής κοινωνικών υπηρεσιών καθώς και  η ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών δομών κοινωνικής φροντίδας, και όχι να μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση  υπηρεσιών που πρέπει να είναι δωρεάν προς όλους τους πολίτες στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής κάθε «πολιτισμένου» κράτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.