!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Χίου.




«ο Δήμαρχος Χίου εφαρμόζει πιστά τις ολέθριες επιταγές συγκυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης»


 












Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ καταγγέλει τον δήμαρχο Χίου και τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης για την εκχώρηση των βρεβονηπιακών σταθμών σε Κοιν.Σ.Επ.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:





ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΚΑΙ Η ΔΗΚΕΧ

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΚΕΧ



Μορφή χιονοστιβάδας τείνει να λάβει το μνημονιακό φρούτο των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Χίου.



Στη χορεία των προθύμων προσετέθη και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Μιχάλης Κοντούδης, με εισήγηση του οποίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης αποφάσισε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, παραδίδοντας τους βρεφονηπιακούς σταθμούς έναντι του ποσού των 30.000 Ευρώ.



Τεράστια πολιτική ευθύνη επωμίζεται ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, ο οποίος πλέον αποδεικνύεται αρχιτέκτονας και ενορχηστρωτής της όλης επιχείρησης παράδοσης των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου στους ιδιώτες, την ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων και την παγίωση των ελαστικών μορφών απασχόλησης στο Δήμο Χίου.



Σε μία περίοδο που η ανεργία καλπάζει, η συγκυβέρνηση στοχεύει σε χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στους Ο.Τ.Α και  μέσω της υποχρηματοδότησης επιδιώκει την οικονομική ασφυξία  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Χίου εφαρμόζει πιστά τις ολέθριες επιταγές συγκυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Καταγγέλλουμε το επιχειρούμενο καθεστώς αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας στο Δήμο της Χίου , στα Νομικά Πρόσωπα και στις Επιχειρήσεις, και καλούμε το Δήμαρχο να αναλογισθεί τις ευθύνες του και να προχωρήσει άμεσα στην ανάκληση των ειλημμένων αποφάσεων.



Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας
Αλέκος Γαϊτάνος    Παναγιώτης Πεντάκης



ΠΗΓΗ: http://vssattikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.