!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΣΣ

  23/1/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη προγραμματισμένη συνάντηση του πανελλήνιου συντονιστικού οργάνου των Σωματείων και Συλλόγων ΒΣΣ στις 22 και 23 του μήνα έγιναν τα εξής:

- 22/1/2014 : Συναντήσεις στη Βουλή με εκπροσώπους κομμάτων και συγκεκριμένα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δημήτρη Στρατούλη  και Ζερδελή καθώς και με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ  Γ. Κουτσούκο και Κώστα Τριαντάφυλλο. Αφού έγινε ενημέρωση για τη μέχρι τώρα κατάσταση που επικρατεί για το ΒΣΣ ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη μετεξέλιξη και πορεία του ΒΣΣ  και δεσμεύτηκαν για την στήριξη των εργαζομένων και εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υπάρχουν ή πρόκειται να προκύψουν μέχρι το τελικό στάδιο.
Σε επόμενο χρόνο θα ακολουθήσουν συναντήσεις με όλα τα κόμματα
Στη συνέχεια ακολούθησε συνεδρίαση του πανελλήνιου συντονιστικού όπου αναλύθηκε και αξιολογήθηκε  όλη η μέχρι τώρα πληροφόρηση που έχουμε για την πορεία του ΒΣΣ .Παράλληλα έγινε αναφορά για πιθανές δράσεις που θα πρέπει να αποφασιστούν από τα Σωματεία, αφού ολοκληρωθούν οι συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
23/1/2014 : Συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείο Εργασίας όπου μας ενημέρωσαν ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη και ορίστηκε εκ νέου συνάντηση προς τέλος του μήνα όπου θα έχει ολοκληρωθεί,  προκειμένου να μας γίνει πλήρη ενημέρωση για την τελική μορφή της αναμενόμενης προγραμματικής Σύμβασης.
Συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου εσωτερικών όπου έγινε έντονη διαμαρτυρία για την καθυστέρηση της αποπληρωμής του α' τριμήνου του 2013 (έχει δοθεί το 80%) και δεσμεύτηκαν ότι θα δοθεί αρχές Φλεβάρη.
Για αναλυτική ενημέρωση οι εργαζόμενοι θα απευθύνονται στα σωματεία τους.
 
Στην Συνεδρίαση του πανελλήνιου συντονιστικού μετείχαν τα Σωματεία :
Αττικής-Βοιωτίας- Κρήτης- Διαπεριφερειακός Σύλλογος Πελ/σου και Δυτ. Ελλάδας- Λευκάδας- Λεσβου- Φωκίδας- Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.