!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Επίδομα Ανθυγιεινής Εργασίας: Διευκρινίσεις για ειδικότητες που δεν έχουν ενταχθεί

Λύση σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για κατηγορίες εργαζομένων στους δήμους σχετικά με το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας το οποίο προβλέπεται από το πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ (άρθρο 98) υποσχέθηκε ότι θα δώσει κατά τη σημερινή συνάντηση του με εκπροσώπους της ΑΣΚ-ΟΤΑ από το Σωματείο του δήμου Αιγάλεω ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μετά από σχετικό αίτημα του Σωματείου ο κ. Σκουρλέτης δεσμεύθηκε ότι βλέπει θετικά να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με τις ειδικότητες:
-ΥΕ Οικογενειακοί Βοηθοί που εργάζονται στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.
– ΔΕ δενδροκηπουροί.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Αιγάλεω Τάσος Γκαντζής, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Ρεμπούσκος, ο Άγγελος Χατζηαποστόλου, μέλος του ΔΣ και ο Μάκης Κωστάρας, εκπρόσωπος των συμβασιούχων του δήμου.


http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.