!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμαρχε, το γνωρίζεις το θέμα; Έλεος! Ένα αυτοκίνητο δεν υπάρχει να το διαθέσετε για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»;

BOHQEIA STO SPITI 2
Ένα μήνα, περίπου, μήνα, χωρίς αυτοκίνητο στη διάθεσή τους είναι οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», προκειμένου να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους!


Και φυσικά, ένα μήνα έχουν να εξυπηρετηθούν και όλοι όσοι είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα αυτό, μ΄ αποτέλεσμα πολλοί ν΄ αντιμετωπίζουν πολλά και ποικίλα προβλήματα.
Αναφερόμαστε, συγκεκριμένα, για όλη τη βορειοδυτική πλευρά του νησιού μας, όπου οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα αυτό προφέρουν σημαντική βοήθεια σε πολλούς τομείς, όπως, για παράδειγμα, αιμοληψίες, ενέσεις, καθαρισμός του σπιτιού, μπάνιο, μεταφορές, συνταγογραφήσεις, αγορές από σούπερ-μαρκετ, κλπ, αλλά, το πιο σημαντικό η παρέα και η θαλπωρή σ΄ ανθρώπους που την έχουν τόσο πολύ ανάγκη!
BOHQEIA STO SPITI 3
Εκατόν δέκα άνθρωποι (αν είναι δυνατόν!), κάποιας ηλικίας αλλά και άτομα που χρήζουν βοηθείας, σε αρκετά χωριά, όπως είναι η Παστίδα, το Παραδείσι, ο Θεολόγος, η Δαματριά, η Σορωνή, οι Φάνες, τα Καλαβάρδα, η Διμυλιά, η Ελεούσα και η Σάλακος, δεν εξυπηρετούνται πλέον όπως θα έπρεπε να εξυπηρετηθούν.


Κι όλα αυτά ξέρετε γιατί; Γιατί, ένα ολόκληρο μήνα το αυτοκίνητο βρίσκεται στο συνεργείο και δεν λέει ακόμη να επισκευαστεί. Και καλά αυτό! Αλλά να μην βρίσκεται έστω ΕΝΑ άλλο αυτοκίνητο του Δήμου να διατεθεί για τον σκοπό αυτό δεν είναι λίγο... παρατραβηγμένο! Δεν δείχνει αδιαφορία;
Και μέχρι πότε οι εργαζόμενοι θα διαθέτουν τα δικά τους αυτοκίνητα, με δικά τους έξοδα, για να εξυπηρετηθούν έστω και εν μέρει κάποιες ανάγκες;


Δήμαρχε, το γνωρίζεις το θέμα;http://topika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.