!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Θ. Φωτίου με ΚΕΔΕ – Τι αποφασίστηκε για «Βοήθεια στο Σπίτι», Βρεφονηπιακούς σταθμούς & γεύματα σε σχολεία


Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, είχε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετάβαση του προγράμματος στη νέα του μορφή, την 1η Ιανουαρίου του 2015.
Παράλληλα, η ΚΕΔΕ αναμένεται να ζητήσει βοήθεια 50 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αυξηθούν οι θέσεις φιλοξενίας στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Από την πλευρά της, η κ. Φωτίου διαβεβαίωσε ότι ήδη καταρτίζεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την παράταση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης των Ανθρωπιστικής Κρίσης.
Σχετικά με το πρόγραμμα της επισιτιστικής βοήθειας, κατέστη γνωστό ότι θα συνεχιστεί έως τέλη Νοεμβρίου. Ακόμη, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία των δήμων με το υπουργείο, προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα για γεύματα σε σχολεία.http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.