!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Η Δημοτική Αρχή δεν προωθεί δράσεις που ιδιωτικοποιούν κοινωνικές δομέςΗ Δημοτική Αρχή με αφορμή ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έκανε το εξής σχόλιο:
Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να υλοποιήσει δράσεις των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που διευκολύνουν την ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών δομών και άλλων υπηρεσιών, που χρησιμοποιούνται ως όχημα για την είσοδο διαφόρων ΜΚΟ ή Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων  (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) στη λειτουργία τους.
Είναι αυτονόητο για μια Δημοτική Αρχή που παλεύει για την δημιουργία νέων παιδικών σταθμών, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, που καταργεί τα τροφεία για τις λαϊκές οικογένειες, να μην σκεφτεί να υλοποιήσει κανένα μέτρο, που ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις των παιδαγωγών, που προκαλεί προβλήματα στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών μας.
Σαν νέα Δημοτική Αρχή, παραλάβαμε σε εξέλιξη το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν έχουμε υλοποιήσει καμία δράση.
Είμαστε αποφασισμένοι, παρά το όποιο οικονομικό κόστος, να μην υλοποιήσουμε δράσεις σε βάρος του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.


 http://www.patranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.