!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ανάθεση «εργολαβίας» σε ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για την πρόσληψη προσωπικού (15 άτομα) στο ΚΔΑΠ Μεσολογγίου.

pasekdap1Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών καταγγέλλει ακόμα μία φορά τον Δήμο Μεσολογγίου και την Κοινωφελή του Επιχείρηση για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη στάση που τηρούν ως προς την ανάθεση «εργολαβίας» σε ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για την πρόσληψη προσωπικού (15 άτομα) στο ΚΔΑΠ Μεσολογγίου.
     Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεσολογγίου προχωρά σήμερα, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στην ανάθεση της πρόσληψης προσωπικού για το ΚΔΑΠ σε μία ΚΟΙΝΣΕΠ, με συνολική δαπάνη 157.991,80 ευρώ, αγνοώντας:
  1. την αντίθεση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των ΟΤΑ πανελλαδικά,
  2. το συμφέρον των ωφελούμενων-γονέων για Δημόσιες και Δωρεάν παροχές κοινωνικής φροντίδας,
  3. τα συμφέροντα των ταμείων της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Δήμου συνολικά,
  4. τις απορριπτικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων Δήμων,
  5. τις δηλώσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ρακιντζή, για τις ΚΟΙΝΣΕΠ στους Ο.Τ.Α. ο οποίος τις χαρακτήρισε ως «νέα φάμπρικα» που ήρθε να αντικαταστήσει τις «αμαρτωλές» ΜΚΟ και τέλος,
  6. αγνοώντας τις εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης που αφορούν στην απόρριψη κάθε προσπάθειας ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των Κοινωνικών Δομών των ΟΤΑ και λειτουργίας τους μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ.
Επειδή λύσεις υπάρχουν και τις έχουμε καταθέσει και στο παρελθόν απλά χρειάζονται πολιτική βούληση και κινητοποίηση, σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από τον Νόμο για να μπορέσετε να λειτουργήσετε τις δομές σας, αλλά και να δημιουργήσετε νέες, χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα των Κοινωνικών Δομών.
Και επειδή όπως έλεγαν και οι Λατίνοι «scriptamanent» σας παραθέτουμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνου για όλα όσα τόσο καιρό μας ταλαιπωρούν και εμάς και εσάς:
«Οι εργαζόμενοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, αφού είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης κοινωνικών Δομών, μαζί τους θα οικοδομήσουμε το αύριο με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα αλλά κυρίως το δικαίωμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που έχει μάθει να σέβεται και να ενισχύει την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση...»
Ν. Καραπάνος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου, 15 Μαΐου 2014,
πηγή: www.aixmi-news.gr
Καμία Κοινωνική Δομή σε ιδιώτες
Δημόσιες και Δωρεάν Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων για όλους τους πολίτες
Επαρκής χρηματοδότηση για τη σωστή λειτουργία όλων των Δομών
Μόνιμες θέσεις εργασίας με αξιοκρατικές διαδικασίες
Με Εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                         ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                              ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.