!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Διαπεριφερειακός Σύλλογος Εργαζομένων ΒΣΣ Περ/ών Δ.Ελλάδος & Πελοποννήσου - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενόψει των Εκλογών του Μαΐου βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές των εργαζομένων του ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου , καθώς και με τους υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους στους Δήμους των δύο Περιφερειών προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τα εργασιακά θέματα που μας αφορούν σχετικά με την συνέχιση της υπηρεσίας ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ και το εργασιακό μας μέλλον μετά την 30η Σεπτεμβρίου 2014.
Υποβάλλοντας Υπόμνημα προς τους συνδυασμούς των υποψηφίων τους καλούμε να δηλώσουν δημόσια την άποψή τους σχετικά με την πολιτική της ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών δομών και την υλοποίησή τους μέσω Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ) που εκ του Νόμου έχουν εμπορικό χαρακτήρα. Επίσης τους καλούμε να μας γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους σχετικά με την συνέχιση του ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ και την εξασφάλιση του εργασιακού μέλλοντος του υπάρχοντος προσωπικού μέσω συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος από το ΣΕΣ 2014-2020.
Οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ λέμε ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση όλων των Κοινωνικών Δομών καθώς η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας και δεν πρέπει να θυσιάζεται στο βωμό του κέρδους και των πολιτικών εξυπηρετήσεων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρος Ρακιντζής με δήλωσή του στον ΣΚΑΙ τόνισε τον κίνδυνο εμφάνισης νέων εστιών διαφθοράς ΄΄τύπου ΜΚΟ΄΄ στους ΟΤΑ με την σύσταση των ΚΟΙΝΣΕΠ και κατήγγειλε ότι ΄΄ΟΤΑ κάνουν απευθείας αναθέσεις και όλες οι προσφορές που γίνονται είναι μεγαλύτερες της αγοράς΄΄.


Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.