!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ : Μετά τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου νομοθετούν και με τις εγκυκλίους.

aksiologisi2
Η ψήφιση του Ν. 4250/14, αποτυπώνει την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις, αφού στο συγκεκριμένο νόμο προβλέπονται εκτός από την κατάργηση οργανισμών, διαθεσιμότητες, απευθείας απολύσεις και νέο κύμα διαθεσιμοτήτων με όχημα το καινούργιο σύστημα «αξιολόγησης».
Επιχειρεί η συγκυβέρνηση  μέσα από την υποτιθέμενη αξιολόγηση να δημιουργήσει καταλόγους με δεκάδες χιλιάδες δήθεν ακατάλληλους υπαλλήλους επιδιώκοντας να τους οδηγήσει στην απόλυση. Για το λόγο αυτό, οριοθετεί αυθαίρετα και εκ των προτέρων, το ποσοστό των υπαλλήλων που θα πρέπει υποχρεωτικά να κριθούν ως ανεπαρκείς στο 15% του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο παραπάνω στόχος που αποτελεί την ουσία των επιλογών της κυβέρνησης δεν μπορεί να καλυφθεί από βαρύγδουπες εξαγγελίες για αναβάθμιση της λειτουργίας των υπηρεσιών, για καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη κλπ. Είναι προφανές ότι πέρα από την αξιοποίηση της παραπάνω αξιολόγησης για την μισθολογική καθήλωση των εργαζομένων στο Δημόσιο, από την υποταγή, την τρομοκράτηση  και την εξάρτηση του προσωπικού, θα εξυπηρετήσει κυρίως το βασικό στόχο των απολύσεων.

 Απέναντι στην πολιτική αυτή, της κατάργησης των δημόσιων αγαθών και της απόλυσης χιλιάδων υπαλλήλων, απαιτείται η άμεση, μαζική και αγωνιστική απάντηση όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο.
Κανείς εργαζόμενος δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης – απόλυσης χιλιάδων συναδέλφων.
Κανείς συνάδελφος δεν θα «εξαργυρώσει» οποιαδήποτε υπηρεσιακή θέση, βάζοντας την υπογραφή του για την απόλυση συναδέλφων του.
Δεν θα αναλάβουμε εμείς το βάρος των απολύσεων που η κυβέρνηση δρομολογεί και εντέχνως προσπαθεί να μας μεταφέρει.
Δεν θα λάβουμε μέρος σε διαδικασίες κανιβαλισμού που η κυβέρνηση καλλιεργεί εντός των υπηρεσιών μας.
Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία διαρκείας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και απέχουμε από κάθε εργασία στη διαδικασία της δήθεν «αξιολόγησης» ενώ παράλληλα επιταχύνουμε τη διαδικασία συλλογής υπογραφών από όλους τους συναδέλφους σύμφωνα με την καταληκτική ημερομηνία 6/6/2014 που έχει θέσει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Η ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την εγκύκλιο της «αυθαιρεσίας» και της κουτοπονηριάς του Υπ.Δ.Μ.Η.Δ. ΕΔΩ
Η ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την ολοκλήρωση της συλλογής υπογραφών 6/6/2014 ενάντια στη διαδικασία της προκατασκευασμένης «αξιολόγησης» ΕΔΩ 
Υπόδειγμα εγγράφου συλλογής υπογραφών ΕΔΩ


 http://www.askota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.