!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ Ή ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΝΗΘΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ?

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      18/09/2018

Συνάδελφοι, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ όπου αναφέρθηκε στη μονιμοποίηση του Βοήθεια στο Σπίτι μέσω προσλήψεων 3000 εργαζομένων, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης να θυσιάσει το υφιστάμενο προσωπικό στο βωμό μιας προκήρυξης!!!
Κατά τον Πρωθυπουργό  και το κυβερνητικό του επιτελείο, είναι δίκαιο και ηθικό να ανακυκλώσει μετά από 16-17 χρόνια συνεχούς εργασίας  τους   ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους οι οποίοι εδραίωσαν και καταξίωσαν το ΒΣΣ ως τη πιο δημοφιλή και αποτελεσματική κοινωνική δομή στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συνάδελφοι, μετά τη σημερινή συνάντηση των Σωματείων με την επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, επιβεβαιώθηκε και από τους Νομικούς συμβούλους εκατέρωθεν, ότι σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται το υφιστάμενο προσωπικό όπως απέδειξε και το τρανό παράδειγμα της 3Κ για την καθαριότητα.
Η ΚΕΔΕ αποδέχτηκε ότι η μόνη διασφάλιση του προσωπικού θα προκύψει μόνο με νομοθετική ρύθμιση για την αναγνώριση των συμβάσεων μας σε Αορίστου χρόνου , συμπλέοντας με τα Σωματεία των εργαζομένων.
Κατόπιν αυτών αποφασίστηκε ομόφωνα απ ό το ΠΣΟ άμεσες , μαζικές κινητοποιήσεις.
Καλείστε όλοι οι εργαζόμενοι σύσσωμοι   να ανταποκριθείτε στις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.