!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΣΕΠ: Πως θα προσληφθούν 3.000 μόνιμοι για «Βοήθεια στο σπίτι» (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Ολόκληρο το σχέδιο για την επιλογή υπαλλήλων στην κοινωνική δομή
Μέσω ΑΣΕΠ Θα γίνει η επιλογή του νέου, μόνιμου, προσωπικού
Με το σύστημα των μορίων – στα πρότυπα της 3Κ/2018 – θα γίνει η πρόσληψη των 3.000 μονίμων υπαλλήλων για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Η χθεσινή (8/9) πρωθυπουργική εξαγγελία στην ΔΕΘ, πυροδότησε, ουσιαστικά, την έναρξη της διαδικασίας για την επιλογή του νέου προσωπικού.
Το workenter αποκαλύπτει τους βασικούς άξονες του σχεδίου για την ενίσχυση της συγκεκριμένης κοινωνικής δομής με μονίμους υπαλλήλους. Σημειώστε:
  • Η επιλογή των 3.000 μονίμων υπαλλήλων θα γίνει με διαγωνισμό από το ΑΣΕΠ
  • Η προκήρυξη θα έχει το μονόγραμμα «Κ», δηλαδή οι προσλήψεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας (σύστημα μορίων)
  • Θα διατεθούν θέσεις για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ
  • Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα πρότυπα της 3Κ/2018. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μπόνους μοριοδότησης (ειδική εμπειρία) για τους, ήδη, υπηρετούντες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»
  • Οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν ειδική εμπειρία θα μοιραστούν έναν σημαντικό αριθμό θέσεων
  • Στο ΑΣΕΠ δεν έχει φθάσει ακόμη επίσημο αίτημα για την διενέργεια του διαγωνισμού. Υπήρξε, πάντως, τηλεφωνική γνωστοποίηση της σχετικής πρόθεσης
Στελέχη του ΑΣΕΠ τόνιζαν στο workenter ότι ο αριθμός των αιτήσεων για αυτό τον διαγωνισμό θα είναι – αναλογικά με τις θέσεις – στα επίπεδα της 3Κ/2018
Πηγές του υπ. Εσωτερικών – αναφερόμενες στους χιλιάδες υπηρετούντες του κοινωνικού προγράμματος - υπογραμμίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει αυτόματη μετατροπή των συμβάσεων τους, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου. «Δεν υπάρχει νομικό έρεισμα για μονιμοποίηση», τονίζουν χαρακτηριστικά.



https://workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.