!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/2/2018

Συνάδελφοι, ο  εμπαιγμός και η  κοροιδία των τριών τελευταίων χρόνων από τη Κυβέρνηση προς τους εργαζόμενους του ΒΣΣ για την εξεύρεση μόνιμης λύσης του εργασιακού μας καλά κρατεί και κορυφώνεται …
Συγκεκριμένα : Παρά την αποστολή αιτήματος και συνεχών οχλήσεων επί ένα μήνα για συνάντηση μαζί τους  λόγο σοβαρών θεμάτων  που υφίστανται ( 15ετή εργασιακή ομηρία), αλλά και άλλων που έχουν προκύψει όπως : καθυστέρηση προγραμματικής σύμβασης του ΒΣΣ,  καθυστέρηση της ροής της χρηματοδότησης με αντίκτυπο την πολύμηνη καθυστέρηση καταβολής μισθοδοσίας των  εργαζομένων, μη καταβολή επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στους οικογενειακούς βοηθούς από τους φορείς υλοποίησης κ.α  ουδεμία απάντηση λάβαμε. 
Χθες 22/2/2018  δεκαπέντε εκπρόσωποι σωματείων βρεθήκαμε στα αρμόδια υπουργεία (Εσωτερικών και Εργασίας) επιδιώκοντας να δούμε τους υπουργούς κ. Σκουρλέτη και κ. Φωτίου. Παρότι και οι δύο υπουργοί ήταν παρόντες απαξίωσαν και αρνήθηκαν να πραγματοποιήσουν συνάντηση μαζί μας. Ωστόσο η κ. Φωτίου δεσμεύτηκε για συνάντηση την επόμενη μέρα 23/2/2018  και ώρα 12:30 μ.μ  η οποία δεν έγινε. Οι εκπρόσωποι των σωματείων αν και περιμέναμε   τη κ. Φωτίου με αρκετή καθυστέρηση, έκπληκτοι εισπράξαμε την κατηγορηματική και επιθετική συμπεριφορά της δείχνοντας ως μοναδικό υπεύθυνο τον υπουργό εσωτερικών κ. Σκουρλέτη ο οποίος και τη δεύτερη μέρα απαξίωσε την παρουσία μας !!!
Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ Πατούλη  παρουσία και του Αντιπροέδρου κοινωνικής Πολιτικής κ. Δανιηλίδη όπου ήρθαμε σε κοινή συμφωνία για προκήρυξη πανελλαδικής απεργίας στις 29/3/2018 και  κλείσιμο των Δήμων όλης της χώρας.  Στο μεσοδιάστημα θα γίνουν δράσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε από τις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων που θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.