!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Δημόσιο-Βαρέα & ανθυγιεινά: Τι αλλάζει με τροπολογία Τσακαλώτου, Γεροβασίλη


Νωρίτερα μεταφέρει τις προθεσμίες για την αναστολή της καταβολής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους δημοσίους υπαλλήλους ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ των υπουργών Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ευκλείδη Τσακαλώτου και Όλγας Γεροβασίλη.
Συγκεκριμένα, με την τροπολογία η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας: «Κύρωση της πράξης ολοκλήρωσης της σύμβασης δωρεάς Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και του ν.π.δ.δ. Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός – Οφθαλμιατρείο Αθηνών – Πολυκλινική»», η προθεσμία για τις αρμόδιες υπηρεσίες να συμπληρώσουν τις σχετικές πληροφορίες για τους υπαλλήλους που λαμβάνουν το επίδομα στη βάση δεδομένων «Απογραφή», μετακινείται κατά τρεις ημέρες νωρίτερα: από 17 Μαρτίου στις 14/3.
Παράλληλα μετακινείται νωρίτερα κατά 17 ημέρες (από 17/5/2018 στα τέλη Απριλίου) η ημερομηνία που οι δημόσιοι υπάλληλοι παύουν να λαμβάνουν το  επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, σε περίπτωση που οι υπηρεσίες δεν συμπληρώσουν τα παραπάνω στοιχεία.
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, συνδικαλιστές εκφράζουν φόβους για οριστική κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών σε πολλές κατηγορίες εργαζομένων τόσο στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ όσο και στον ιδιωτικό τομέα εντός του 2018.
Φόβοι για οριστική κατάργηση
Στηρίζουν, δε, τα λεγόμενα τους στο άρθρο 396, παρ 13 (σελ 1314) του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο από τη Βουλή, με το οποίο αρμόδια Επιτροπή θα προχωρήσει στον επανασχεδιασμό από μηδενική βάση των κριτηρίων χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας (και στον Δημόσιο τομέα), των κατηγοριών των επιμέρους δικαιούχων, καθώς και του τρόπου υπολογισμού του, με καταληκτική ημερομηνία τον Φεβρουάριο του 2019.
Στο ίδιο άρθρο προβλέπονταν και οι προθεσμίες για την παύση του επιδόματος στους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίες με το νέο άρθρο μεταφέρονται νωρίτερα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.