!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΒΣΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΠΣΟ  του Βοήθεια στο σπίτι ευχαριστεί τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στην απεργιακή μας κινητοποίηση καθώς και όλους τους φορείς που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση μας.
Μετά τη πορεία προς το υπουργείο εσωτερικών , και κατόπιν έντονων  πιέσεων του ΠΣΟ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό κ. Σκουρλέτη  και το επιτελείο του , όπου ΔΥΣΤΥΧΩΣ διαπιστώθηκε ότι παρά τις έως τώρα διαβεβαιώσεις  και δεσμεύσεις του τόσο προς τους εργαζόμενους , αλλά και με πληθώρες δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ, ΟΥΔΕΜΙΑ πρόταση δεν κατέθεσε ως προς την οριστική λύση και  τον απεγκλωβισμό από την εργασιακή μας ομηρία, μεταθέτοντας  χρονικά το ζήτημα για το Σεπτέμβριο.
Την απάντηση στην αδράνεια και τον εμπαιγμό της Κυβέρνησης, θα δώσουμε οι εργαζόμενοι μέσα από την οργάνωση και την κλιμάκωση των αγώνων μας !!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.