!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΣΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΕ-ΟΤΑ


                                 
                                                                                   17/7/2017





                                                                                                                                              Προς
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ                                   Γενικό Συμβούλιο ΠΟΕ-ΟΤΑ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Όπως  γνωρίζετε οι εργαζόμενοι του ΒΣΣ  3.500 πανελλαδικά, παρότι έχουν προσληφθεί με διαδικασίες ΑΣΕΠ κι εκτελούν ανελλιπώς τα καθήκοντα τους από την ημερομηνία πρόσληψης τους (2002-2003) έως σήμερα, αφού ανανεώνονται συνεχώς οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου που έχουν συνάψει χωρίς ούτε μία ημέρα διακοπής,  απασχολούμενοι με  πλήρη εργασία οκταώρου, με πλήρες ασφαλιστικές εισφορές, άδειες κ.λπ. και  συγκεκριμένες υποχρεώσεις , καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων  (Ηλικιωμένοι- ΑΜΕΑ), ωστόσο  εξακολουθούν να παραμένουν σε εργασιακή ομηρία για 10-15 χρόνια!!
Πάγιο αίτημα των εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια ήταν η μετατροπή των συμβάσεων μας σε αορίστου χρόνου όπως επί της ουσίας είναι , ωστόσο  όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε η πολιτική βούληση για την υλοποίηση του δίκαιου  αιτήματος μας.
Δέσμευση της σημερινής Κυβέρνησης ήταν, και κατά τα λεγόμενα τους εξακολουθεί να είναι η εξεύρεση οριστικής λύσης και διασφάλιση όλων των εργαζομένων, ωστόσο διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις αφού  εδώ και ένα χρόνο που έχουμε ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση μαζί τους, είμαστε στο σημείο μηδέν.
 Η επίλυση του εργασιακού μας ζητήματος  μετατέθηκε για άλλη μια φορά από πλευράς τους ,το Σεπτέμβριο όπου δεσμεύτηκαν για παρουσίαση πρότασης .
Όπως γίνεται κατανοητό η υπομονή μας πλέον έχει εξαντληθεί και είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε τη συνέχιση της κοροϊδίας και του εμπαιγμού των εργαζομένων!!!
Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε τη ΠΟΕ-ΟΤΑ  στο εξής να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικάοποιαδήποτε προσπάθεια και απεργιακή κινητοποίηση που θα οργανωθεί στο προσεχές διάστημα από το ΠΣΟ Βοήθεια στο Σπίτι,  σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις μας με το υπουργείο Εσωτερικών, που  προσδιορίζεται χρονικά στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Αναμένουμε την στήριξη σας με προκήρυξη  Γενικής απεργίας, την φυσική παρουσία όλων των Δ.Σ σας πανελλαδικά,  καθώς και την προετοιμασία που απαιτείται από μέρους σας για τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στους Δήμους για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.