!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Κατατέθηκε στη Βουλή η Τροπολογία για τους συμβασιούχους [Το έγγραφο]Κατατέθηκε στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Τροποποιήσεις του ν.2725/1999 (Α’ 121) και άλλες διατάξεις» η Τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών για τον επανακαθορισμό του πλαισίου παροχής υπηρεσιών καθαριότητας των Ο.Τ.Α α΄ βαθμού και των νομικών προσώπων αυτών, πριν λίγα λεπτά.
Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, η ψήφισή του από τη Βουλή, θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017.
Στα κυριότερα σημεία αυτής,
  • Καθορίζεται βαθμολόγηση της εμπειρίας του τακτικού προσωπικού που προσλαμβάνεται σύμφωνα με την προτεινόμενη διαδικασία [δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι εικοσιτέσσερις (24) μήνες] και προσαυξάνονται, κατά πέντε (5) έτη, τα σχετικά όρια ηλικίας διορισμού για τις εν λόγω προσλήψεις. 
  • Οι Ο.Τ.Α. και τα Ν.Π.Δ.Δ. αυτών μπορούν μέχρι την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων, είτε στις συνιστώμενες οργανικές θέσεις, είτε σε υφιστάμενες κενές οργανικές θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και, πάντως όχι πέραν της 31-3-2018, να απασχολούν στις αντίστοιχες θέσεις το προσωπικό που παρείχε ήδη τις σχετικές υπηρεσίες καθαριότητας μέχρι την 7-6-2017.
  • Η παροχή υπηρεσιών Καθαριότητας δεν επιφέρει μεταβολές στο χαρακτήρα της εργασιακής σχέσης, βάσει της οποίας προσελήφθησαν οι απασχολούμενοι στις εν λόγω θέσεις.
  • Το Α.Σ.Ε.Π. προβαίνει στον έλεγχο της συνδρομής των προϋποθέσεων πρόσληψης. 
  • Οι Ο.Τ.Α. α’ βαθμού και τα Ν.Π.Δ.Δ. αυτών θα υποβάλλουν τις οργανικές ανάγκες τους σε κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα (τροποποιημένους ΟΕΥ) προς έγκριση στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση μέχρι την 31η Ιουλίου 2017.

Ακολουθούν σε επισυναπτόμενο αρχείο η Αιτιολογική Έκθεση, η Προτεινόμενη Ρύθμιση και η Έκθεση του ΓΛΚ
Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ | Προβολή/κατέβασμα


https://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.