!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 6/6/2017


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του ΠΣΟ Βοήθεια στο Σπίτι παρουσία και της Νομικής μας συμβούλου, με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και του επιτελείου του
Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν ήταν οι αναμενόμενες με βάση τις δεσμεύσεις του Υπουργείου  σχετικά με την επίλυση του εργασιακού μας ζητήματος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τους εκπροσώπους των εργαζομένων.
Στη συνέχεια ακολούθησε η συνεδρίαση του ΠΣΟ όπου λήφθηκαν αποφάσεις για άμεσες απεργιακές  κινητοποιήσεις για τις οποίες  οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν σύντομα  από τα σωματεία.


Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΣΟ ήταν παρόντες :

-Σωματείο ΒΣΣ Ν. Αττικής, Διαπεριφερειακός  Σύλλογος Πελ/σου και Δυτ. Ελλάδας, Βοιωτίας, Σωματείο ΒΣΣ Ν.Σερρών, Σωματείο ΒΣΣ Κεντρικής Μακεδονίας, Σωματείο ΒΣΣ Φθιώτιδος και Ευρυτανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.