!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 18/3/2017


Στην προγραμματισμένη συνάντηση του ΠΣΟ Βοήθεια στο Σπίτι με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν τους προβληματισμούς και την δυσαρέσκεια τους για την καθυστέρηση των διαδικασιών σχετικά με την επίλυση του εργασιακού .
Απαιτήθηκε από το ΠΣΟ να τεθεί σε  αυστηρά πλαίσια  χρονοδιάγραμμα και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες σε συνεργασία με τη νομική σύμβουλο των εργαζομένων.
Από πλευράς Υπουργείου δεσμεύτηκαν ότι τέλη Μαΐου θα έχουν ολοκληρωμένο το σχέδιο νόμου επίλυσης του εργασιακού. 
Παρά ταύτα επιφυλασσόμαστε και καλούμε τους εργαζόμενους να είναι σε ετοιμότητα για απεργιακές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις τους.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του ΠΣΟ όπου για τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις της συνεδρίασης θα ενημερωθούν οι εργαζόμενοι μέσω των Σωματείων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.