!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Δεσμεύσεις Σκουρλέτη στην Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. - Τι συζητήθηκε

Δεσμεύσεις Σκουρλέτη στην Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. - Τι συζητήθηκε
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, ο Yπουργός ενημερώθηκε για τις θέσεις και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας πάνω σε θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, οι συνθήκες εργασίας, αλλά και η υπό επεξεργασία δέσμη νομοθετικών ρυθμίσεων για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  
Ο Υπουργός Εσωτερικών συμφώνησε να ξεκινήσει η διαδικασία που θα οδηγήσει στην υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, σε αντικατάσταση της υφιστάμενης, η οποία ισχύει από το 2013.
Παράλληλα, επισημαίνοντας τη μεγάλη ευαισθησία του ίδιου, αλλά και συνολικά της κυβέρνησης, για τα ζητήματα της υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, ο κ. Σκουρλέτης δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον νέο Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για να εξεταστούν παρεμβάσεις, προκειμένου να ενδυναμωθεί η προστασία των εργαζομένων.
Αναφορικά με το ζήτημα της δέσμης νομοθετικών διατάξεων που αφορούν θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πάνω στην οποία ενημερώνεται αυτή την περίοδο η νέα πολιτική ηγεσία του Yπουργείου, ο Yπουργός διευκρίνισε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι το Σ/Ν δεν αποσύρεται, αλλά, εν τω μεταξύ θα δοθεί προτεραιότητα σε ρυθμίσεις επείγοντος χαρακτήρα.
Ο κ. Σκουρλέτης, αποσαφήνισε ότι για το Yπουργείο έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώμη των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα για παρεμβάσεις βαρύνουσας σημασίας και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους τους, για μια πρακτική ανοιχτών θυρών.


http://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.