!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 3 Δεκεμβρίου το συνέδριο της ΚΕΔΕΣτο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου & ώρα 10:00 έως το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 16:00, θα διεξαχθεί το Ετήσιο Τακτικό Συνεδρίο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, στη σχετική πρόσκληση: «Το φετινό Συνέδριό μας διεξάγεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική συγκυρία, αφού είναι ανοικτά σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του θεσμού της Αυτοδιοίκησης Α ́βαθμού. Ζητήματα όπως:

Η μεταρρύθμιση του κράτους και η υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης της Δημόσιας Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης.


Τα οικονομικά των Δήμων και η πρόσβαση μας στα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης.
Η συμμετοχή  της  Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού  στην  τοπική  ανάπτυξη. 
Τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που υλοποιούν οι Δήμοι.
Η αναβάθμιση της καταστατικής θέσης και του ρόλου των αιρετών.
Το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα διεξαχθούν οι επόμενες δημοτικές εκλογές».
Eπίσης στον  ιστότοπο  της  ΚΕΔΕ  και  συγκεκριμένα  στην  ένδειξη  «Ετήσιο  Τακτικό Συνέδριο 2016» θα βρείτε τις προτάσεις της ΚΕΔΕ για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το πρόγραμμα του συνεδρίου, τις ώρες διαδικτυακής μετάδοσής του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία που αφορά τις εργασίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.