!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Προς μονιμοποίηση οι ΙΔΑΧ – «Μία σχέση εργασίας στο δημόσιο», λέει ο Βερναρδάκης

Την προοπτική μονιμοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) επαναφέρει ο υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, περιγράφοντας τον στόχο του για θέσπιση ενιαίας μίας σχέσης εργασίας στη Δημόσια Διοίκηση.
Σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής» και στον Νίκο Μορφονιό, ο κ. Βερναρδάκης ρωτάται εάν«υπάρχει σκέψη να συμπεριληφθεί στο προσεχές νομοσχέδιο (σ.σ αξιολόγηση) διάταξη που να μονιμοποιεί τους συμβασιούχους ΙΔΑΧ». Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών είναι η εξής:
«Αυτό θα γίνει οπωσδήποτε, δεν ξέρω αν θα γίνει σε αυτό το νομοσχέδιο, όμως, είναι βέβαιο ότι θα γίνει η εξίσωση των ΙΔΑΧ με τους μόνιμους! Μπορεί να γίνει στο νομοσχέδιο της κινητικότητας, με βασικό στόχο να υπάρχει μία σχέση εργασίας στον δημόσιο τομέα και όχι πολλαπλές σχέσεις», συμπληρώνει.


http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.