!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Παν. Κουρουμπλής: «Ταμείο Στήριξης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση»




Την δημιουργία ταμείου στήριξης - οικονομικής ενίσχυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, πριν λίγα λεπτά, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων, για τη λειτουργία ΚΕΠ Υγείας σε Δήμους.
Ο κ. Κουρουμπλής έκανε λόγο για υποβαθμισμένη χρηματοδότηση των Δήμων - κυρίως από Ευρωπαϊκά κονδύλια - «ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που η Αυτοδιοίκηση είναι δίπλα στην κοινωνία και τον πολίτη».

Ο Υπουργός, στην ομιλία του, τόνισε πως, την θέση του αυτή, την έχει εκφράσει, «τόσο μπροστά σε ανοιχτές, όσο και πίσω από κλειστές πόρτες», όπως χαρακτηριστικά είπε, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση «αδικημένη».

Η οικονομική αναφορά του Υπουργού ΕΣ.Δ.Α., συνδέεται και με τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στο ΥΠ.ΕΣ., μεταξύ της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου και της ΚΕΔΕ, με αντικείμενο το ΕΣΠΑ και ειδικότερα την δυσμενή εξέλιξη, που προέκυψε για τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά τη γραπτή απάντηση της Ευρωπαίας Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική, Κορίνας Κρέτσου, σε σχετική επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, σύμφωνα με την οποία, δεν θα δοθεί παράταση στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2007-2013.


http://www.filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.