!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Προκηρύσσονται 32.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στους δήμους



Εντός δέκα ημερών προκηρύσσονται 32.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας με δημόσια πρόσκληση για την κάλυψη θέσεων σε δήμους, σύμφωνα με τη δέσμευση της αναπληρώτριας υπουργού για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνιας Αντωνοπούλου.
Στη συγκεκριμένη πρόσκληση υλοποίησης του προγράμματος δεν συμπεριλαμβάνονται θέσεις σχολικών φυλάκων και καθαριστριών, οι οποίες θα προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, μετά τη συνάντηση που είχε με την υπουργό, τόνισε ότι οι δήμοι θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν το προσωπικό εντός Απριλίου.
Στην προκήρυξη θα συμπεριλαμβάνονται και ειδικές φόρμες, οι οποίες θα πρέπει να συμπληρωθούν από τις δημοτικές αρχές και θα περιγράφουν το αντικείμενο απασχόλησης των ωφελούμενων, καθώς και το παραγόμενο έργο.  
Η κυρία Αντωνοπούλου έχει τονίσει ότι η λίστα που είχαν αποστείλει οι δήμοι ήταν ασαφής ως προς το αντικείμενο απασχόλησης των ανέργων και έπρεπε να υποδείξουν και νέες ιδέες, ανάλογα με  τις τοπικές ανάγκες.
Για παράδειγμα, όπως επισήμανε, οι άνεργοι θα μπορούσαν να καλύψουν θέσεις υπευθύνων ασφαλείας στις παιδικές χαρές ή καθαρισμού των φρεατίων. 
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της, έχει προτείνει σε επόμενο κύκλο προσλήψεων να επανεξεταστούν και τα κριτήρια επιλογής των ανέργων. 
Η σχετική πρόταση αντιμετωπίζεται θετικά από το υπουργείο, ενώ ο προσδιορισμός των νέων κριτηρίων θα αποτελέσει αντικείμενο της Ομάδας Εργασίας που έχει συσταθεί και απαρτίζεται από στελέχη του υπουργείου και της ΚΕΔΕ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.