!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Υπουργείο Υγείας: Όλοι οι Νοσηλευτές της χώρας υποχρεωτικά είναι μέλη της Ε.Ν.Ε.»



Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, με το από 30/10/13 έγγραφό του, ανακοινώνει προς κάθε κατεύθυνση με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι η εγγραφή και η ετήσια ανανέωση όλων των νοσηλευτών της χώρας στην ΕΝΕ, είναι υποχρεωτική, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
Κάθε άλλη ερμηνεία από διάφορους κύκλους υπόπτων συμφερόντων και αδιαφανών ελατηρίων, ελέγχονται ως εμπεριέχουσες δόλο.
Επιπλέον, η περιβόητη γνωμοδότηση του ΝΣΚ, για την οποία έγινε τόσος λόγος από τα προαναφερθέντα κέντρα, σύμφωνα με το εν θέματι επίσημο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα, ισχύει αναφερόμενη αποκλειστικά και μόνο στο ειδικό θέμα για το οποίο εξεδόθη το 2009.
Με βάση τα παραπάνω, κάθε άλλη ερμηνεία, παραπέμπει σε συνειδητή χάλκευση της αλήθειας.
Τέλος, συνιστούμε στους νοσηλευτές όλης της χώρας να αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη κάθε τι που προέρχεται από το χώρο της ΠΟΕΔΗΝ, ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσουν οδυνηρές εκπλήξεις στην επαγγελματική και εργασιακή τους διαδρομή.

pasyno.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.