!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση του Υπ.Εσ. Παν. Σκουρλέτη με εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συνάντηση του Υπ.Εσ. Παν. Σκουρλέτη με εργαζομένους του Βοήθεια στο Σπίτι
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων Εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εστίασαν στο ζήτημα της διασφάλισης της εργασίας τους, υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία 14 χρόνια καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ωστόσο απασχολούνται με συμβάσεις εργασίας που απαιτούν τακτική ανανέωση.
Ο κ. Σκουρλέτης, αφού ενημερώθηκε για τις προτάσεις τους, τοποθετήθηκε θετικά ως προς την ανάγκη να βρεθεί μια δόκιμη και μόνιμη λύση για την εξασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων του Προγράμματος.
Για το σκοπό αυτό, αμέσως μετά τις γιορτές θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες για την επεξεργασία, εξέταση και αξιολόγηση των επικρατέστερων επιλογών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.



http://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.