!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Στον Β. Κόκκαλη εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι»


Στον Β. Κόκκαλη εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι»
Με εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, ο βουλευτής Λάρισας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Κόκκαλης.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Κόκκαλη ότι  καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ, ωστόσο συνεχίζουν να εργάζονται με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο να επαναπροκηρυχθούν οι θέσεις εργασίας για το πρόγραμμα  και ζήτησαν τη στήριξη ώστε να μετατραπούν οι υφιστάμενες  συμβάσεις σε αορίστου χρόνου.
Από την πλευρά του ο κ. Κόκκαλης εξήρε το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν σε όλη τη χώρα  οι 3.500 εργαζόμενοι του προγράμματος και επεσήμανε ότι πρέπει να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας έτσι ώστε να συνεχισθεί η στήριξη και η βοήθεια που παρέχεται  σε αδύναμους πολίτες, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ.


http://www.larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.