!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Γιορτή των παιδιών! Γιορτή των κοινωνικών δομών!

afisa_final
Οι κοινωνικές δομές του τόπου μας, ύστερα από πρόσκληση του Κέντρου Πρόληψης Λευκάδας «Δίαυλος», συμπράττουμε, προκειμένου να ενημερώσουμε από κοινού τους γονείς σχετικά με τον σκοπό, τους στόχους και τις υπηρεσίες που παρέχει κάθε δομή ξεχωριστά, αλλά και πώς μπορούμε συνδυαστικά να εξυπηρετήσουμε τον κάθε πολίτη.
Σε πολλές οικογένειες ανακύπτουν καθημερινά δυσκολίες, δεδομένης  και της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας. Θα θέλαμε να γνωρίσουν όλοι οι συμπολίτες μας ότι ως κοινωνικές δομές είμαστε στο πλάι τους! Υπάρχουμε ακριβώς, για να τους συμπαραστεκόμαστε στις δυσκολίες αυτές, καλύπτοντας -είτε μεμονωμένα είτε σε συνεργασία- ένα ευρύτατο φάσμα ηλικιών και προβλημάτων που αφορά όλη την  κοινωνία.
Σε κάθε περίπτωση, έστω κι αν κάποιος δεν χρειάζεται άμεσα τις υπηρεσίες μας, καλό είναι να γνωρίζει, για να μπορεί να παροτρύνει ή να παραπέμψει ένα συγγενή, ένα φίλο, γείτονα ή απλώς γνωστό, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί ένας συνάνθρωπός μας που το έχει ανάγκη.
Ας γνωρίσουμε καλύτερα ανθρώπους και υπηρεσίες που στόχο έχουν τη βοήθεια, τη στήριξη, τη συμπαράσταση, την παραπομπή, την ενημέρωση, την αλληλεγγύη προς τον πολίτη που θα τους χρειαστεί!
Σας προσκαλούμε με χαρά την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ. στο χώρο του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας μαζί με τα παιδιά σας για ένα τρίωρο ενημέρωσης και παιχνιδιού!
Θα υπάρχουν  δ ω ρ ε ά ν  π α ρ ά λ λ η λ ε ς  δ ρ α σ τ η ρ ι ό τ η τ ε ς για όλα τα παιδιά:
  • Μουσική και μουσικοκινητικά δρώμενα
  • Ζωγραφική
  • Παραδοσιακά παιχνίδια
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Κατασκευές.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!http://www.mylefkada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.