!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Αρχίζει η καταβολή των μισθών των εργαζομένων Υπεγράφη από το ΥΠΕΣ η απόφαση για καταβολή οφειλών ύψους 10 εκατ. ευρώ

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Αρχίζει η καταβολή των μισθών των εργαζομένων



Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με μεγάλη επιτυχία εξυπηρετεί πάνω από 70.000 ηλικιωμένους και ΑμΕΑ.



 
 
Ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ θα καταβληθεί από το υπουργείο Εσωτερικών στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για την αποπληρωμή των υπηρεσιών τους κατά τη διάρκεια του 2012.  

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ευρ. Στυλιανίδης, υπέγραψε την Πέμπτη (17.1.2013) την απόφαση για την καταβολή της τρίτης και τελευταίας δόσης των οφειλομένων (ύψους 10 εκ. ευρώ)  στους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για αποπληρωμή των εργαζομένων ως τις αρχές του 2013, στο κομμάτι που αναλογούσε στο Υπουργείο Εσωτερικών», τόνισε  του ο κ. Στυλιανίδης.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε μαζί με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τους εργαζομένους στο πρόγραμμα -οι οποίοι ήταν εντελώς απλήρωτοι- να καταβάλουμε τα 30.000.000 € που οφείλαμε ως Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και να παρατείνουμε τη διάρκεια του προγράμματος ως το τέλος του Μαρτίου 2013, συνεχίζοντας εντατικά τη διαβούλευση με το Υπουργείο Εργασίας για το μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με μεγάλη επιτυχία εξυπηρετεί πάνω από 70.000 ηλικιωμένους και ΑμΕΑ.
 
 tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.