!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΣΤΗ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΤΟ ΒΣΣ


Και ενώ λίγες μέρες πριν τις εκλογές πανικόβλητο το Υπουργείο Εργασίας σε καταγγελία των Σωματείων για την εξόντωση του προγράμματος ΒΣΣ έσπευσε να απαντήσει άμεσα και να μας κατηγορήσει κιόλας για ψευδείς δηλώσεις και πολιτικές σκοπιμότητες σε όλα τα ΜΜΕ, σήμερα νέες πληροφορίες μας κρούουν το καμπανάκι λέγοντας ότι δεν "παίζει" καμιά  συγχρηματοδότηση για το ΒΣΣ το παλιό και νέο όπως ανάφεραν προεκλογικά!
 Για άλλη μια φορά έπαιξαν με τους εργαζόμενους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους αλλά δεν τους βγήκε. Ωστόσο τα πράγματα είναι έκρυθμα και λόγο των πολιτικών εξελίξεων έχουμε καθυστερήσεις. Τα Σωματεία είναι σε ετοιμότητα και επικοινωνία καθημερινά με αρμόδιους φορείς κυρίως τώρα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για εξασφάλιση παράτασης  των Συμβάσεων σε πρώτη φάση όπως αυτό έχει κατοχυρωθεί από το ΑΣΕΠ μέχρι την εφαρμογή του  Βιώσιμου σχεδίου, μέχρι να αναλάβει η Νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει! Παρέμβαση αναμένεται να κάνει και η ΚΕΔΕ. Επίσης απ' ότι ενημερωθήκαμε πήραν πίσω το Φεκ. για τα κριτήρια των ωφελουμένων αφού είδαν και οι ίδιοι τις μ@......ς που έγραφαν και θα το επανεκδοθεί διορθωμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.